- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky pohankové | 22 |
Slunečnicová semínka | 4 |
Tvaroh polotučný průměr | 100 |
Jablka | 100 |
Stevia | 1 |
Karob | 1 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Dochucovadla:
škorica, stévia, karob, jablčná vláknina
Energetická hodnota celkem: 1057 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jabĺčko nastrúhame a zmiešame so škoricou a tvarohom. Uložíme na spodok misky. Vločky uvaríme na kašu so štipkou stévie a jabĺčkovou vlákninou. Vylejeme na pripravený tvarohový základ, dozdobíme slnečnicovými semienkami a karobom. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.